Sağlık Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Hakkında

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı :

Bilindiği üzere 2020-2021 Akademik takvimi başlamış olup, İstanbul Rumeli Üniversitesi’nin tüm akademik ve idari personeli olarak bizler; Mehmet Balcı Yerleşkemiz, Haliç ve Bostancı Uygulama ve Araştırma Yerleşkelerimizde her an ulaşılabilir durumdayız ve eğitimin en iyi şekilde devamını sağlamak üzere görev yerlerimizdeyiz. Danışman hocalarımız en ufak sorunda size yardımcı olmaya hazırlar.

Üniversitemiz Senatosunun 17.09.2020 tarih ve 2020/25-3 sayılı kararına istinaden; 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi eğitimi Karma Eğitim Metodu ile sürdürülecektir.

Teorik dersler; Sağlık Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığımızın önerileri doğrultusunda, tamamı uzaktan eğitim yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

Uygulamalı Dersler; makul sürelerde yüz yüze (örgün) eğitim yöntemi ile tüm koruyucu önlemler alınarak ve sınıflar şubelere bölünerek, blok olarak bir araya getirilmiş şekilde gerçekleştirilecektir.

Detaylı ders programlarınıza üniversitemiz web sayfasında ilgili Fakülte ve Yüksekokul kısımlarından öğrencisi olduğunuz bölümlere girmek sureti ile ulaşabilirsiniz. Tüm bilgilendirmeler için lütfen  web sayfamızı  ve sosyal medya hesaplarımızı takip ediniz, farklı kaynaklardan gelen bilgilere de itibar etmeyiniz.

Yeni döneme umutla, sevgiyle, azimle başlamanız, sizlerin de bize en büyük desteğiniz olacaktır.

Rumelili Gençler ;

İyi eğitim, iyi bir gelecek için hep birlikte hep ileriye! 5 Ekim’de görüşmek üzere.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ DÖNEMİNDE UYGULAMALI DERS PLANI;

1. 2. ve 3. sınıfların derslerinin uzaktan eğitim şeklinde işlenecektir.

Uygulamalı dersler ise pandemi durumuna göre gelecek yaz döneminde işlenecektir.

4. sınıflar için klinik uygulama I dersi dışındaki dersler teorik olup, uzaktan eğitim şeklinde işlenecektir.

Klinik uygulama I dersi ise aşağıda ismi belirtilen merkezlerde ders sorumlusu takibinde en az 20 iş günü uygulama olarak yapılacaktır.

Yine 4. sınıflar için pandemi nedeni ile kendi memleketlerinde uygulama yapabilecek hastane, klinik ve özel eğitim merkezi ayarlayabilen öğrenciler 20 iş günü ayarladıkları yerde klinik uygulamalarını yapabileceklerdir.

Klinik uygulama yapılacak merkezler:

Mimar Sinan Devlet Hastanesi 15 öğrenci

Silivri Devlet Hastanesi 15 öğrenci

Artı Bir Renk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 5 öğrenci

ÖNEMLİ NOT

Klinik Uygulama I dersi için Klinik Uygulama Ders Formunun belirlenen merkezde onaylatıp en geç 5 Ekim 2020 tarihine kadar fakülte sekreterliğine bırakılması gerekmektedir.

AYRICA ÖĞRENCİ LİSTELERİNİN OLUŞTURULMASI İÇİN DE ÖĞRENCİ GERİ DÖNÜŞLERİ BEKLENMEKTEDİR.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ DÖNEMİNDE UYGULANACAK DERS PLANI

• 1.Sınıfların teorik dersleri uzaktan eğitim şeklinde işlenecektir.

• Uygulamalı dersler ise pandemi durumuna göre gelecek dönemde işlenecektir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Bölümlerinin Uygulamalı Ders Takvimini Görüntülemek İçin TIKLAYIN

Designneuro